tiistai 13. tammikuuta 2009

Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä.

Ollaan suhteellisen laiskaa porukkaa myös blogin kirjottamisen suhteen.
Eipä tässä kyllä kauhen kummoisia ole tapahtunutkaan. Joululoma oli pitkä ja uninen, mutta tänne palatessa tuntui siltä ettei olisi ollutkaan poissa. Onkohan se sitten hyvä vai huono asia?

Viime viikolla heräsin eräänä tuskaisena aamuna henkisesti hyvin epävalmistautuneena päivän ohjelmaan, johon liittyi lähinnä väriympyröiden maalailua. Sarkku kuitenkin oli saanut heti herätessään idean lähteä Turkuun ostamaan koirille häkkiä auton takaluukkuun. Homma kuulosti suht fiksulta ja tarpeelliselta, joten lähdettiin kaikki matkaan uskollisen navigaattorin opastuksella. En ihmettelisi vaikka huomaisin joskus sarkun navigoivan tuon ärsyttävän laitteen kanssa itsensä omasta huoneestaan keittiöön. Näin jopa unta, jossa Sarkku ei osannut pois huoneesta jossa oli vain yksi ovi. Luultavasti se kertoo jotain mokoman suuntavaistosta.

Alunperin Sarkku oli siis etsinyt eläinkauppojen osoitteita netistä ja niihin sitten suunnistettiin täysin mielivaltaisessa järjestyksessä. Ehkä koomisin hetki oli se, kun seisoimme kadulla eläintarvikeliikkeen vieressä, jolloin Sarkku kiljaisee että "Odottakaa! Tarkistan navigaattorista liikkeen sijainnin! Ahaa! Se on tuossa!" Suurimmassa osassa tapauksista huomasimme vieläpä, että kyseessä oli akvaarioliike tai jokin vastaava josta ei koiranhäkeistä saa kuin uneksia.

Jälkiviisaana tiedustelin, että josko olisi kannattanut jo kotoa soitella paikkoihin ja kysellä että mahtaisiko valikoimista oikeaa häkkiä löytyä. Tosin koska se ei itsellenikään heti aamuhorroksessa juolahtanut mieleen turha siitä on kai muitakaan syyttää.
Monen tunnin harhailun saldona oli parkkisakot ja Sarkulle hammasharja. Mutta tokihan nyt sitä varten oli Turkuun ajeltava.
Ok, no myönnetään että oli silti kiva päivä. Matildakin löysi kirjan mitä se on metsästänyt kaupoista huonolla menestyksellä jo piiitkiä aikoja.

Päätettiin kuitenkin, että seuraavan kerran kun Sarkku saa idean istumme pöydän ääreen ja mietimme, että miten normaalisti ihmiset sen hoitavat kätevästi.

-Maikki

Ei kommentteja: