sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Tuliaisia Kankaanpäästä

Mikä on iso (80kg), beige-musta ja kuolaa? Mastiffi. Ja meidän solua tulee koristamaan seuraavat kaksi viikkoa mastiffi. Tämä pikku kullannuppu tarvitsee huoltajaa omistajan Sveitsin loman ajan, joten pikku-Iita tulee vierailemaan meillä. Odotan suurella mielenkiinnolla, kuin tämä valtava ystävä tulee toimeen kaikenkarvaisen solueliöstömme kanssa, mutta kuulemani mukaan ei Iita hurjasta ulkomuodostaan tekisi pahaa kärpäsellekään.

Liitän tähän oheen tämmöisen kuvan Iitasta, jotka taisin ottaa vuosi takaperin talvella. Silloin Iita oli alle vuoden :) Laitan sitten uutta kuvamateriaalia, jahka Iita saapuu seuraamme.



Mutta tokikaan ei Iita-Mussukka ole ainoa asia jonka tuon mukanani Kankaanpäästä. Loput suuresta lastista onkin sitten huolia, huolien perään. Onnellisuusprojekti kusee. Siis oikeasti. Tuntuu, että kameran valotusmittari on viallinen, sillä pistemittauksenkin ollessa päällä, se tahtoo auringonvalossa ylivalottaa ihmisten kasvot ja huomaan sen yleensä vasta liian myöhään, kotikoneella. Paluu kuvauspaikalle, ei tämän tiukan aikataulun takia tahdo onnistua T_T Toivottavasti saan jossain vaiheessa jostain ihmisistä hyviä kuvia, jotta saan tämän onnellisuusoprojektin edes jollain tasolla onnistumaan. Katsotaan kuinka käy.

Mutta joo, palailen asiaan mastiffiviikkojen puitteissa ^^

Ei kommentteja: